DENNE SIDE BRUGES IKKE MERE

Se under Joy's blog

der ligger al nyt efter denne dato 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20-Maj-2016

Desværre ingen hvalpe

Så har vi været til scanning og den viste desværre der ingen hvalpe er.
Der er jo flere faktorer som kan have spillet ind, så nu prøver igen i næste løbetid og planen er lagt sammen med dyrlægen.
Så må vi håbe hun ingen blærebetændelse har næste gang, men det skal jeg nok være på forkant.

Jeg starter lige på en frisk herinde på hjemmesiden, d.v.s. at jeg laver en ny nyhedsside, da den hele tiden siger at jeg skal opdaterer på bloggen og ikke denne her jeg startede på.

Så vi ses på den nye side med opdateringer om alle de ting vi nu skal i gang med :-)

13-Maj-2016

Skøn aftentur

Skal man gå tur, så skal man gøre det ordentligt :-D
7 km tilbagelagt og en frisk Joy og en brugt mig.

Jeg har sagt det før og siger det igen,- måske vi skulle været blevet i jagtklubben efter hvalpetræning i stedet for DcH ;-)

Det gik super godt de første 6 km. og jeg takker landmændene for al det dejlige raps der er plantet på ruten i år, så kan rådyrene gå skjult for Joy.
Men da jeg går og har mest ondt af mig selv fordi kroppen værker, så træder vi ind i hareland :-O
det går nu meget godt til at starte med har fint styr på prinsessen, men SÅ letter en hare ikke langt fra os og Joy havde set den længe før mig, så jeg var på vagt, straks fik jeg hende helt tæt til mig og fat i halsbåndet, hun er helt oppe og ringe, snakker vildt meget (det har hun aldrig gjort før) - hun VIL bare efter haren, men jeg får sat snoren i kvæl så hun ikke kan lave sit stunt og smutte ud af halsbåndet. Da haren er væk falder hun ned igen, men så vupti, ganske tæt på kommer en lille fin rå over vejen og står på marken og kigger på os.
Hvor er det fantastisk at bo på landet, men kunne nu godt tænke mig at der havde været lidt mindre jagtwart i Joy (( :-D ))

09-Maj-2016

Opvisning i maxi zoo

Har slet ikke fået opdateret at vi i stedet for den sædvanlige træning i onsdags, var til opvisning i Maxi zoo i Viborg i anledning af at de holdt V.I.D. aften.
Da jeg først fik det at vide samme eftermiddag , som vi skulle af sted om aftenen, tvivlede jeg på om vi ville kunne gøre en god figur eftersom prinsessen ikke lige frem tilbyder sig voldsomt meget for tiden ;-)
Så jeg havde blot lidt tørrede guffer som jeg tog med, tænke at det gik nok :-P
men hun var ikke rigtig til at trække op til opvarmningen med de tørre guffer, men med lån af lidt flæskesteg, frikadeller og roastbeef fik tonen en anden lyd (( :-D ))
Joy lavede en perfekt fri ved fod, stå, sid, dæk med indkald og apport, det var en dejlig fornemmelsen :-D og tror hun nød det :-)
En dejlig positiv oplevelse :-)

29-April-2016

Så småt begyndt at forlade sofaen

Så er vi så småt begyndt at forlade sofaen, selvom jeg synes det er svært at komme i gang til .......... ingenting at træne for og passe på vi ikke bliver for vilde.
Vi er begyndt på lidt løbeture (løb og løb, det er vist kun mig som kommer til at svede) (( :-D ))
og så har vi været til træning i klubben og gik spor i går og prinsessen var super motiveret :-)

I dag fik vi ikke lavet så meget,- det stod jo ned i stænger (( :-D )) men vi brugte så tiden på at aflægge dyrlægen et visit med en fin ny urinprøve som så lige skulle tjekkes.
Vi kan meddele at alt er i orden, ikke mere blærebetændelse og meget fine tal ;-) og en dyrlæge som jo ingenting kan garanterer, men som er meget optimistisk med hensyn til drægtighed,- lad os håbe han virkelig har styr på det - ja ja jeg vil gerne lige se maven vokse ;-)

Men nu har jeg fået taget springet til aften og indberettet at der har fundet inseminering sted, så det kan komme på listen over parringer :-)

Vi holder vejret i to uger endnu - foreløbig og prøver at komme igennem humørsvingningerne, mine altså (( :-D ))

23-April-2016

Så er det 2 dage på sofaen

Det har været en lang nat.
Ringede i går til dyrlægevagten for at høre om min dyrlæge havde vagt, det havde han desværre ikke, men efter 07.00 lørdag morgen kunne jeg ringe og høre om det var min dyrlæges tur til at have vagten.
Det var aftalt at jeg til morgen tog af sted til Asterix og jeg havde besluttet at hvis hun igen ville lade ham forsøge at parre sig, så ville jeg få hende insemineret, for så måtte der jo stadig være en chance, men jeg ville også gerne høre fra min egen dyrlæge som jo havde taget blodprøven for at høre om han også mente at der stadig var en chance.
Vågnede allerede kl. 04.00 første gang og synes der var laaang tid til kl. 06.00 hvor jeg havde besluttet mig for at det var tid til at stå op.
Tankerne kørte rundt i hovedet på mig, ville hun være totalt afvisende i dag eller...... ej hvor ikke jeg ikke turde håbe for meget.
Så det var med ondt i maven og meget blandede følelser og mellem 130 og 140 km. i timen på motorvejen at jeg drog nord på (og fart app'en slået til).
Jeg valgte at vente med at ringe til dyrlægevagten til jeg vidste om hun var villig til igen at lade sig parre.
Asterix og Joy var glade for at se hinanden og Joy var meget mor syg, men til at starte med var der intet at se, men med lidt lokken viste det sig at hun stadig var villig, men Asterix hoppede blot op et kort øjeblik og det var så det og det gentog sig et par gange.
Så fortalte jeg Annelie om min beslutning og det var hun med på :-)
Jeg fik ringet til dyrlægevagten og puha yes, det var min dyrlæge som havde vagten, det næste var så hvem af dyrlægerne som så dækkede denne vagt.
Synes der gik en evighed inden der skete noget og så pludselig var der en besked på telefonsvareren uden min telefon havde ringet ???
Skyndte mig at høre den og jubiiiiiiii det var Stefan som er den dyrlæge Joy er gladest for og den som tog hendes sidste blodprøve. Vi fik hurtigt talt om forløbet og hvordan situationen var til morgen.
Han mente bestemt vi skulle komme og at der var en god chance ud fra sidste blodprøve og specielt da Joy stadig gerne ville lade sig parre.
Så gik turen fra Nørhalne til Møldrup med 2 hunde og tog ejere som sad i hver sin bil og tænkte de samme tanker :-)
Stefan sagde at ud fra hvad vi fortalte kunne Joy sagtens være blevet drægtig, men det var selvfølgelig mere usikkert end hvis de havde siddet sammen og at han NATURLIGVIS ville tage hele æren hvis der kommer hvalpe (( :-D ))
Det gik så hurtigt og nemt med at tappe Asterix, men da Joy skulle insemineres kom en hel del af forklaringen på forløbet, hendes livmoderhals er noget skrå og så er der yderligere en fold som gør det svært at trænge ind og det vil gøre ondt på hende, så derfor kan vi nu godt forstå forløbet. Asterix har ikke parret før og så er han forsigtig og det passer med den reaktion som også kom fra Joy da vi tror han har været i hende.
Og nåja vi så da alle de finde små Asterix sædceller i mikroskopet inden vi gik og der var MASSER af liv ;-)

Nu er det bare at krydse fingrene og vente tre uger, så skulle vi gerne kunne se en maven som er vokset lidt :-)

22-April-2016

Ved ikke hvad jeg skal tro :-(

Det er før set at tæven kan få hvalpe uden hun har siddet fast med hanhunden, men jeg tør ikke tro på det, selvom jeg SÅ gerne vil.
Facta er at Asterix har haft sædafgang men var det i eller på hende? - som jeg så det var det i hende, dømt ud fra begges hundes reaktioner bagefter.
Men var det nok ???
Eller ...... nu er det bare så svært at se med al den pels som begge hunde har masser af og derfor kæmpe uvished.

Nu må vi se om 4 uger, for så skulle hun gerne vokse og der kan man scanne.

Hvorfor skal det også tage så lang tid før man ved besked !!!!
Kunne have været så fantastisk hvis man bare kunne tage en urinprøve.

19-April-2016

Så er det i dag vi skal parre for første gang :-)

Og Asterix venter spændt :-D

18-April-2016

Løbetidshjerne argh.... men jeg vidste det jo (( :-D ))

Så sluttede vi med et ordentligt brag i går :-(
Men jeg vidste det jo godt eller..... ej havde ikke håbet hun skulle vise sig fra sin aller værste hormonidioti side ;-)
Hmmmm mon jeg stadig holder fast i at næste hund også skal være en tæve :-O
Nå men jeg havde et eneste mål med at stille i går og det var at komme igennem sporet, da hun ikke har præsteret det i nogle konkurrencer nu. Og det mål fik jeg indfriet :-D
Hun måtte have en del kommandoer og guides "lidt" på de to første ben og vi fik ingen tilrettevisninger i knækkene, hvilket også gjorde mig meget glad, fik dog en henstilling om ikke at at styre hunden ved sidste knæk - MEN derefter gik hun sidste ben som en drøm, næsen dybt i jorden og fart på og løftede ikke hovedet før hun havde genstanden, sådan ville jeg ønske hun altid ville gå (( :-D ))
Resten er ikke værd at tale om, vi kunne lige så godt have i ført os klovnekostume, så ville vi have været top underholdning med temaet " Sådan skal man IKKE gøre " (( :-D ))

Jeg overvejer seriøst nu om ikke jeg i stedet for at stile efter den sidste ½ oprykning, skulle vente til 2017 og prøve at kvalificerer os til DM i stedet, lige som jeg gjorde i C-klassen.
Få et år hvor der er plads til succes.
I stedet kunne jeg bruge efteråret på at tage til sporprøver :-)

OG så finde ud af om der findes en person som kan fixe Joy's hormonbalance, en homøpat eller ..... og det mener jeg dybt seriøst, det må jeg finde ud af om kan lade sig gøre.

Men nu er det bare at vente på parring og så kommer en svær tid for prinsessen og jeg, da hun nu i en periode skal degraderes til sofawart - Puha er spændt på hvordan det kommer til at gå :-O

16-April-2016

Vil jeg have hvalpe eller vil jeg gå i konkurrence !!!!!

Selvfølgelig vil jeg have hvalpe :-D

I morgen bliver noget vemodig, jeg har lyttet og bestemt mig for at være fornuftig og følge de gode råd jeg har fået fra dem som jeg anser for at vide en del om at få parringen til at blive succesfuld, med forhåbentlig et stort kuld hvalpe.

Derfor bliver konkurrencen i Risskov den sidste inden hvalpe og jeg vil nyde dagen i selskab med mine fantastisk søde venner og prøve at abstrahere fra at der nu vil gå lang tid før jeg skal være sammen med dem igen.
Måske Joy og jeg slet ikke bliver A-hund i år, men jeg håber da vi kan få den sidste oprykning inden året er omme, der kommer da trods alt stadig konkurrencer efter hvalpene er flyttet hjemmefra, således at jeg kan følges med mine venner videre i A-klassen i 2017.
Så i morgen skal bare nydes og der skal hygges og jeg vil håbe jeg kan ramme den ro og det overblik som gør at vi kan levere et anstændigt resultat at gå til pause på og at Joy også vælger at koncentrere sig om øvelserne fremfor at skulle markere sig ;-)

15-April-2016

Har desværre været for god imod prinsessen :-/

Så har vi været hos dyrlægen i dag for at få taget blodprøve med henblik på parringsdag.
jeg havde så også lige noget andet jeg skulle tale med ham om, jeg mistænkte nemlig Joy for at have blærebetændelse, for det kunne måske forklare hendes nye adfærd.
Jeg fik listet urin nok ud af hende til en prøve, men umiddelbart mente dyrlægen ikke at der var noget ud fra de første tal som kom frem.
jeg tog så hjem for at vente på svar fra blodprøven og der gik nogle timer så ringede dyrlægen at det ikke var i weekenden der skulle parres, men jeg skulle komme igen mandag til ny blodprøve OG så var der liiiige den der urinprøve.......
jo prinsessen har godt nok blærebetændelse da der blev kigget nøjere efter, så hun skulle i behandling. jeg aftalte at komme inden middag og hente medicin og her fik vi talt om hvad årsagen kunne være og ja hmmmm man lærer noget nyt hele tiden.
Jeg har været for god i mod hende nu hun skulle lidt i foderplus og har fået givet hende for meget protein, hvilket kan medføre blærebetændelse.
jeg havde holdt nøje øje med hendes pels og om hun kløede sig for jeg vidste godt jeg skulle være påpasselig med proteinerne og hun har virket fin ellers. men nu ved jeg at jeg skal passe endnu mere på når hun skal op i foder, så fra nu af vil jeg køre det på den sikre måde, tilbage til lav protein og der bliver vi.
Nu har jeg fået speciel foder med hjem fra dyrlægen som hun skal have indtil vi går over på hvalpefoder og fra nu af skal jeg være ekstra opmærksom på hvad og hvor meget jeg putter i hende.
jeg fik selv lov at kigge i mikroskopet hos dyrlægen da jeg hentede hendes medicin, det var spændene at se alle de små krystaller og jeg synes godt nok der var mange :-(

Godt hun nu er kommet i behandling og godt man har en god fornemmelse for ens hunds helbred og rigtig glad for at min dyrlæge tjekker dobbelt op på tingene :-D

10-April-2016

DcH konkurrence Vejle

YES vi gjorde det IGEN :-D
Vi scorede 10 i fri ved fod i dag
som den eneste B-hund
og endda allersidste øvelse på dagen :-D

Ja ja man bliver jo nødt til at prale af det som går godt ;-)
Nåh jo, hun lavede også en fantastisk rundering, hun løb super flot ud til det tomme skjul og kom tilbage da jeg kaldte og kom helt ind til mig som vi har trænet og jeg fik sendt hende så hun løb flot og direkte ud til figuranten (Y)
Meeeeen.............
Ha ha ha ha ha, åh Gud
Der stod jo en busk og jeg ved nu at andre også har benyttet denne busk i løbet af dagen :-)
Så Joy hun vælger at tisse to gange op ad busken og herefter kunne hun da også lige gøre stort nu hun var i gang :'-) :'-) :'-)
Resten af øvelserne kan i tænke jer til, de bar stort præg af løbetidshjerne :'-) :'-) :'-)
Men når man tænker på omstændighederne, så er jeg godt tilfreds for hun viste, at nogle af de ting vi har trænet virker (Y)

09-April-2016

DcH konkurrence Kongerslev

i dag var en oplevelse som jeg bare bliver nødt til at grine af :'-)

Hvem var det der sidste år så kækt sagde:
"det kan da ikke tage så mange konkurrencer for at få to halve oprykninger" ☺
Tror da lige hun gjorde regning uden hovawart
:'-) :'-) :'-)

Jeg vælger nu alligevel at tage af sted igen i morgen, jeg har brug for lidt erfaring ☺
Der var kun en hundefører ud af 21 som fik mere end 160 point, så det var ikke kun os som var seriøst dårlige ;-)
Men vi har masser af undskyldninger :'-) :'-) :'-)

08-April-2016

Herpes vaccine

I går gik turen til dyrlægen for at få den meget vigtige herpes vaccine.
Vi havde bestilt tid hos den af dyrlægerne Joy bedst kan lide, nu hun ikke bryder sig om at komme til dyrlæge.
På fredag i næste uge, går turen så atter til dyrlægen, denne gang for at få taget blodprøve så vi kan se om det skulle være tid for parring :-)
Tænker at hun er klar omkring d. 17. april :-)

06-April-2016

Jubiiiiiiiiiii

Endelig kom prinssesen i løb :-)

Og det er slet ikke så dårligt valgt et tidspunkt, for vi skal til konkurrence lørdag og søndag og skulle have været oppe hhv. 05.00 og 04.30
MEN takket være prinssesen <3
kan vi nu stå op til en mere human tid (( :-D ))

04-April-2016

DM hmmmm....

Prøv at se her, det er mega sjovt :-)
Jeg står p.t. som eneste fra kreds 3 til DM udtagelsen.
Synes det er en sjovt at jeg som ingen intentioner har om DM, lige får en uges tid alene på 1. første pladsen (( :-D ))

Vil nyde det så længe det varer - hi hi

02-April-2016

B-konkurrence i Langå

Så har vi været til konkurrence i Langå og det blev desværre ikke til sidste oprykning.

Men det var rigtigt hyggeligt at atter mødes med alle konkurrence vennerne som vi ikke havde været sammen med siden 2014.
Det gik ok indtil vi skulle på spor .......
I lydigheden smed vi desværre 2 øvelser og det var helt klart min fejl :-(
Jeg fik til gengæld også reddet 2 af de dyre øvelser og på den måde gennemført dem og det er jeg meget glad for.
I fremadsendelsen løber hun fint lige ud men desværre meget langsomt og jeg blev nødt til at dække hende inden de bageste pinde da hun går i stå, men det gav point og dommeren roste mig for min beslutning :-)
I runderingen havde jeg øvet indkald med fløjte, for hun har nu to gange valgt ikke at komme hjem når hun bliver sendt til det tomme skjul, fordi det var meget mere spændende at snuse, MEN til al held fik jeg denne gang med fløjt, kald af navn og klappen - hende til at komme tilbage og løbe til figuranten og gø PYHA dejligt at kunne gennemføre øvelsen :-)
Og må lige nævne at IGEN jubiiiiiii, gik Joy en fri ved fod til 10 point, det er de point som jeg altid måler min konkurrence på, da det betyder at så vil min hund mig :-D :-D :-D
Men før vi kører på spor må jeg indse at medmindre det går super derude, så glipper oprykningen, vi har trods alt smidt for mange point - desværre.
Vi kommer på sporet og det er nyt korn, 8 cm højt og masser af KNAS TØR jord, der sank jeg en ekstra gang, for jeg ved det ikke er Joy's spidskompetance og i samarbejde med mig fik vi da i hvert fald sørget for at klokke godt og grundigt i det :-( vi fik en tilrettevisning i første knæk og hun gik i stå i andet knæk og her viste jeg mig som en rigtig dårlig hundefører og vi fik aldrig andet knæk og dermed JA TAK og blot 2,9 point for søget som ganges med 3 og 4 for genstandene som ganges med 1,5 ØV ØV

Men det skulle blive mere øv, for da jeg sætter Joy i bilen og lukker bagsmækken, går det op for mig :-o , at jeg havde låst bilen med åben bagsmæk da vi gik ud på sporet og at jeg havde ladet nøglerne ligge omme bagi.
FUCK nu var hele bilen låst med hund og nøgler OG telefon inden i og solen stod og bagte ned på bagruden.
Der var så lige en anden hundeføre som havde lavet samme nummer og hun havde en telefon jeg kunne låne så jeg kunne ringe til Falck.
Men desværre kom første Falck mand ud forgæves, for det viser sig at min bil har et specielt låsesystem som gør at dørene kun kan åbnes med tændingen slået til. Så der bliver tilkaldt en bil med lad som så kan køre os til vores mekaniker som har ekstra nøglen.
Sikke en slutning på konkurrencen.............. :-/
Jeg havde nu trods resultat glædet mig til at fordrive den lange ventetid sammen med vennerne som jeg jo ikke har set længe, men sådan skulle det ikke være.
Fik sendt besked til min veninde som så tog min bog med hjem.
Vi fik dog alligevel 136,05

Op på hesten igen ;-)

24-Marts-2016

Venskabskonkurrence Kjellerup

I dag har vi været til venskabskonkurrence i Kjellerup.
Det gik langt hen ad vejen rigtig godt og lidt 10 taller blev det da også til og jeg er mega stolt af 10 tallet i fri ved fod :-)
og også meget meget glad for at fremadsendelsen lykkedes efter at hun i Haderslev løb ud til venstre og i Ringe ud til højre, begge gange med et JA TAK og nul point.
Denne gang ændrede jeg "afsendelses" teknik (( :-D )) og hun løb lige ud og dækkede på første kommando, yeahhhh kunne slet ikke få armene ned igen.
Og sid øvelsen er også misset de 2 sidste gange, også her er der ændret taktik og igen yeahhhh.......... det lykkedes :-D
Men der var også en meget dyr UPS'er, runderingen, hvor hun løber rigtig fint ud til første markering, men hun glemte bare at komme hjem igen så hun kunne blive sendt ud til figuranten, men vi fik hele 2 point (( :-D )) som skulle vise sig at blive meget vigtige, da hun i feltet, som plejer at være en meget sikker øvelse med høje point, vælger at lave et stunt hun ALDRIG har lavet før, hun leger bytte bytte købmand med genstandende :-O

Men jeg er overordnet fuldstændig ligeglad med at ting blev misset i dag, for vi løste også en masse udfordringer :-)
Og så ikke mindst:
162,4 point og ½ oprykning til A-hund
så jeg er mega glad :-D :-D :-D
og en 2. plads ;-) blot en bonus ovenpå en dejlig dag :-)

17-Marts-2016

Så var vi i Norge til udstilling

I weekenden var vi i Kristiansand til udstilling, vi håbede på at få et cert. med hjem.
Men det gik desværre ikke helt som vi havde håbet.
Joy blev 3.BTK med Excellent, CK og R.CERT.

Med følgende kritik:
Gj.gående feminin. Utm hode og uttrykk. flott nakkelinje, korr overlinje. gode kroppsprop. moderat vinklet front, og litt lett i brystparti. gode bakben. tilstr vinklet. effektive bevegelser. god steglengde. godt pelsanlegg med god tekstur. prima temp.